Huumoria hissikammoon

Tänään sattui harvinaisen kohtelias ja huumorintajuinen ihminen kanssani samaan hissiin. Sen lisäksi, että hissi oli vanhan liiton aikainen haitariovella varustettu, se oli melkoisen ahdas. Varsinkin meikäläiselle, jolle kaikki alle kymmenen neliön tilat tuntuvat pikkukopperoilta painoindeksistäni johtuen.

Hissin saapuessa kerrokseen, jossa kyytiä odotimme, yritin esittää herrasmiestä ja päästin kanssani sitä odottaneen naisen edelläni ovea auki pitäen. Kun sitten itse ahtauduin kopperoon ylikehittynyt vatsan seutuni otti väistämättä reilun kontaktin hänen käsilaukkuunsa.

Tilannetta keventääkseni sanoin hänelle, että pitääpä laihduttaa, jotta seuraavalla kerralla on tilavampaa. Hämmennyin kyllä ihan kunnolla kyseisen henkilön vastauksesta, jolla ei todellakaan ollut samaa painoindeksiongelmaa kuin itselläni. Hänen käsilaukkunsa kyllä oli kaikkea muuta kuin pieni ja siro.

Naurahtaen ja silmät vilkkuen nainen vain totesi, että hänen pitää ottaa ensi kerralla pienempi käsilaukku. Tiedä sitten, miten hänen loppupäivänsä meni. Omani kyllä pelastui.

Mainokset

Tietoja olutkori

Juuret Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla, kainuulainen kateus ja pohjanmaalainen uho. Siinäpä sekoitus, jossa pessimismi on yhtä tervanjuontia.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s