Avoin työhakemus

Sloganit ja iskulauseet maailman valloittajille, tavallistakin tekstiä irtoaa!

Olipa toimialasi tai toimintasi mitä tahansa kattilan paukutuksesta mustien aukkojen valkaisuun, allekirjoittaneelta saat käyttökelpoista ideointia ja kirjallista tuotosta, joka takaa huomion. Olen vahva verbaalinen ilmaisija, sisältö skaalautuu tiukasta täsmätiedosta jonninjoutavaan jaaritteluun. Jonkun mielestä hommaa tekee copywriter, itse olen luova kirjoittaja. Joskus saatan puhuakin.

Myös asiakirjoitus onnistuu, mitä ei ehkä tämän perusteella uskoisi. Ryhmätyö on kaiken aa ja oo, mutta mökötän mielelläni yksinkin pännää sauhuttamassa, kun tarve sitä vaatii. Luova kirjoittaminen syntyy ryhmässä reflektoinnista ja peräkammarin pohdinnoista.

Palvelut:

Yllämainitut kirjoitukset tekstimuodossa ulko- tai sisäkäyttöön paperille, muulle painettavalle/printattavalle alustalle tai digitaalisesti. Kelpaa nettiin, mobiiliin ja radioon sekä telkkariin. Minä kirjoitan, sinä toteutat haluamallasi tavalla.

Visuaalinen puoli ei ole vahvuuteni ainakaan ulkonäön perusteella, olen kuitenkin mukana työryhmässä jos huolitaan. Huonoja neuvoja annan mielelläni. Vaikka ei edes pyydettäisi.

Lisäpalveluna valokuvaus saattaapi onnistua kaverilta kysyttynä elikkä aika halavalla. Mutta ei ihan varmasti eikä kovin kaukana Kajaanista, kotiseuturakkautta nääs. Oulu ja Kuopio ovat vielä ihan naapurissa. Graafinen suunnittelu on allekirjoittaneelle ihan utopiaa, mutta taidan tuntea muutaman raudanlujan alan ammattilaisen.

Ota yhteyttä milloin ja miten tahansa. Vastaan samalla mitalla, mutta useimmiten aika pian ja asiapohjalta.

Hinnoittelun perusteet joskus yksilölliset mutta yleensä ei ihan kohtuuttomat.

  • Tuntiveloitus 40,00€ + alv
  • Matkakulut omalla autolla 0,45€ + alv
  • Majoitus kulujen mukaan
  • Projektit ja muut urakat sovitaan erikseen, pyydä tarjous

Vakituinen palkkatyö markkinointi-, viestintä- tai tiedotushommissa kiinnostaa kans, mutta ainoastaan määräaikaisena.

nimetön
Esko Väyrynen
medianautti
raskaan sarjan kevytyrittäjä

*******************************************
Mainokset ja julkaisut, teksti takaa mulkaisut
*******************************************

ansioluettelo

Saapi ottaa yhteyttä niin halutessaan, alla lomake

Mainokset

Tietoja olutkori

Juuret Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla, kainuulainen kateus ja pohjanmaalainen uho. Siinäpä sekoitus, jossa pessimismi on yhtä tervanjuontia.
Kategoria(t): Työhakemus, Työnhakija, Työnhaku Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.